Yoga på arbejdspladsen

20220309_140407_013

Med yoga på arbejdspladsen styrkes arbedjsmiljøet, fæleeskabsfølelsen og sundheden blandt medarbejderne.

Yoga er en af de mest voksende sportsgrene i Danmark, og udbredes mere og mere til arbejdspladserne, netop fordi det løfter arbejdsmiljøet.

Særligt yogaformen Yin Yoga er vokset mest gennem de sidste 2 år, fordi det er en yogafrom som mindsker stress. Samtidig er det en yogaform, hvor alle kan være med fordi øvelserne er liggende og sidderne, og strækkene forbygger smerter og skader.

 

Kort om mig:

Mit navn er Anemone, jeg er 32 år gammel og uddannet ergoterapeut med speciale i smerter. Som ergoterapeut har jeg en dybdegående forståelse for arbejdsmiljø, hvordan det kan forbedres, og hvor vigtigt det er for en virksomheds ydeevne og sundhed.

Når jeg kommer ud på en arbejdsplads tilpasser jeg yogaen til deltagernes behov og sammensætter en klasse, hvor alle kan være med. Yogaen arbejder med de ømme muskelgrupper som medarbejderne benytter mest i deres arbejde, så de kan blive smertefri.

Jeg har 5 års erfaring i arbejde med yoga og arbejdsmiljø, og jeg har skabt gode resultater i form af:

  • Færre skader og smerter hos deltagerne
  • Mindre hovedpine blandt deltagerne
  • Bedre bevægelsesfrihed & opheling af gamle skader
  • Mere overskud i en travl hverdag
  • Et stærkt fællesskab mellem deltagerne

 

Yin Yoga – mindsk stress og smerter

På arbejdspladserne underviser jeg i en yogaform som kaldes Yin Yoga. Det er en yogastil, hvor alle slags mennesker kan deltage. Det forgår meget langsomt, man enten sidder eller ligger ned og trækker vejret i dybe stræk.

Yin Yoga kan føles lidt lige som at give sig selv en massage, man strækker de ømme steder i kroppen, og bagefter føler man sig som ny.

Yin yoga bringer både krop og sind i ro og derfor slipper kroppen stresshormoner og affaldsstoffer, som kroppen holder på under stress.

Ugentlig yoga

For at opnå det bedste resultat anbefales:

1 ugentlig yin yoga klasse af 1t og 15 min  på arbejdspladsen.

Har arbejdspladsen ikke en yogasal, kan man benytte et større kontor eller fælles areal.

 

 

Yin Yoga kan føles lidt lige som at give sig selv en massage, man strækker de ømme steder i kroppen, og bagefter føler man sig som ny. 

Tilpasset aftale

Hver enkelt arbejdsplads, har hver sit behov. Derfor fastsættes pris og kontrakt ved enkelt aftaler mellem mig og arbejdspladsen.

Ved ønsker om, at få tilsendt mine priser og starte et samarbejde kontakt: info@anemoneauora.com