Om Mig

rsz_20210418_092542_039-edit_4500px

Der findes kun EN Anemone Auora

Der er ikke mange som mig i denne verden, som har taget så vanvittigt store skridt i livet på kun 32 år!

Lad mig være dit eksempel på at vi kan ændre os. At vi kan BRYDE MØNSTERET og helbrede os selv.

Helbredelse betyder IKKE at vi er fri af lidelse. Men at vi er kærlige, ærlige, rummelige og medfølende over for os selv og den proces vi går igennem.

Mit- og sikkert også dig ego vil gøre alt for at blive fri af lidelsen. Men lidelsen er en del af den menneskelige oplevelse. Det samme er nydelsen, men den vil vi jo gerne takke ja til?

Hemmeligheden er at begynde at elske alle dele af dig selv og dit menneske, når du gør det ER lidelsen bare.

Lidelse kan være negative tanker, oplevlser, svære følelser eller traumer.

Min vej ud af mørket

Min vej har været tung og intens. Jeg er stadig ramt af smerter og lidelse i mit liv. Men det bestemmer ikke min vej længere.

Jeg startede min rejse med at helbrede mig selv fra kroniske smerter, irritabel tyktarm, stress & angst. Jeg fandt særligt Yoga & Meditation som mine vigtigste redskaber i starten af min helbredelses rejse.

Senere fandt jeg “min” vej som særligt var kontakten med engle og ophøjede mestre. Jeg begyndte at have en daglig kontakt med den åndelige verden og fik svært ved den menneslige.

Så en dag blev jeg af en ven vejledt til at rejse til Kina. Her trænede jeg Kong Fu, Tai Ji og Qi Gong med min nulevende lærermester Li Shi Fu. Han lærte mig om min sande vej i dette liv og hvordan Jeg kunne gå den.

  • At Blive Boddhisattva

Det vil sige at overvinde mørket og blive et med lyset i den fysiske krop for at være til gavn for andre levende væsner.

Jeg har skrevet en bog om min sprirituelle rejse og hvordan jeg fandt mod til at gå igennem mit eget mørke: Drager & Engle – At finde lys i mørket gennem 116 coronaisolationsdage i Nepal

Modtag en gratis healing-meditation her!