Loading Events

« All Events

Akashic Records Sundays- Healing & Spa for din sjæl

March 31 @ 8:00 pmSeptember 29 @ 9:00 pm

Hver søndag kl.20-21 afholder jeg Healinger i Akashic Records via zoom. Hver healing er unik og kan stå alene, men jo flere gange du bliver healet i Akashic Records jo mere vokser din bevidsthed ind i den du er kommet for at blive “dit autentiske jeg” i dette liv.

Healing i Akashic Records

Er en form for fjern healing med ord, bøn og visualisering. Nogen gange vil du falde i søvn, andre gange vil du have en smuk visuel oplevelse. Begge dele er lige effektiv.

Healing i Akashic Records arbejder både med at heale traumer, karma, enegi og overbevisninger inden i dig, men arbejder også med at ændre dit omgivende liv.

I Akashic Records vil kan møde alle dine engle, ophøjede mestre og det galaktiske råd. Jo mere du træner din evne til at være i arkiverne jo mere kalr kontakt vil du få.

 

Søndags Healingernes Formål 

Formålet med healingerne er at bringe dig ud af det gamle paradigme (3D) og ind i det nye paradigme (5D)- en bevidsthed som eksisterer gennem bøn og hvor du lever forbundet med ubetinget kærlighed.

Hver healing vil have et særligt forskelligt formål fx Din indre power, Selvkærlighed, Karmisk udrensning eller Overflod. Dette vil varriere fra healing til healing og altid være aligned med guddommelig timing.

PRIS Deltag en gang: 222 kr

Deltag hver uge gennem Empatisk Empowerment Programmet til 888 kr pr måned

OBS: LIGE NU Tilbud: Deltag hver søndag til 444 kr i hele april!

 

Min erfaring med Akashic Records

Jeg har fortabt da jeg fandt Akashic Records sådan lidt ved et tilfælde. Jeg var i dyb kæreste sorg og jeg var ikke sikker på at jeg kunne klare dette liv.
Men så fandt jeg min første spirituelle lærer: Matt Kahn og jeg fandt mit håb for første gang.

Jeg startede i Ugentlige Mentor kald med Matt hvor han lærte os op i Akashic records Healing, Herefter startede jeg i Angle Academy og allle kurser jeg kunne få fat i med Matt. Derefter tog jeg på retreat med ham hvor han live initierede mig til Akashic records Healing

Siden 2018 har jeg healet og lavet klarsyn gennem Akashic Records og i 2020 lavede jeg min første Akashic records Uddannelse. Nu har jeg afholdt flere uddannelser og kurser i arkivet og får hele tiden nye healere min vej som er klar til at træde ind i deres livsformål med Akashic Records.

Så sagt kort: Når du vælger fjern healing med mig vælger du fjernhealig med en proof.

 

Kom med en søndag ved at sende en email til info@anemoneauora.com

Så skal jeg sørge for at du får en plads.

 

Lys og Kærlighed

Anemone Auora

 

 

Details

Start:
March 31 @ 8:00 pm
End:
September 29 @ 9:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, , ,