Empat Testen

DSC04639-Edit

Er du empat? Test her om du er og i hvilken grad?

Jeg har sammensat en test som hjælper dig med at afmåle hvor meget empat du egentlig er ! Det er et fantastisk redskab til at blive klogere på dig selv.

Se min video om at være empat nedenfor.

DSC05057-Edit

Hvorfor det er vigtigt

Find ud af hvor sensitiv du egentlig er

Som empat kan det være utrolig invaliderende at være sammen med andre mennesker fordi du hele tiden optager deres smerter, lidelse og bekymringer.

Det er en kæmpe frihed at blive bevidst om, hvor meget empat du egentlig er og at lære at blive empowered i din sensitivitet.

Om testen

Test dig selv på en skala fra 0-3 ud fra 25 faktoere

Svar på hvert spørgsmål ud fra om du

0= aldrig oplever det

2= Nogle gange oplever det

3= Altid eller meget ofte oplever det

 

Empat testen

1) Du fornemmer andres smerte og sorg

2) Du opfanger hurtigt, hvis nogen mener én ting, men siger en anden. (som om du kan telepatere med dem)

3) Du føler dig drænet, hvis du er omkring bestemte mennesker.

4) Du får stærke førstehåndsindtryk af mennesker – både negative og positive – som ender med at blive spot on. 

5) Du ser noget trist – for eksempel et dyr, der bliver ramt af en bil – og det tager dig meget længere tid end andre at holde op med at føle dig trist eller ked af det.

6) Andre forstår ikke, hvor dybt du føler, og hvorfor du ikke bare kan “give slip eller komme videre”

7. Du føler altid, at du ser livet fra et andet perspektiv end alle omkring dig. Det lader til, at ingen er “ligesom dig”.

8) Du har oplevet fornemmelsen af, at føle hele verdens smerte.

9) Der er tidspunkter, hvor du føler dig så overvældet af verdens smerte, at du ønsker at kravle under dynen og ikke interagere med nogen i flere dage.

10. Du kan ikke se eller læse nyheder eller se triste eller voldelige film, fordi det er for oprørende eller gør dig ked af det eller syg.

11) Du føler gentagne gange de samme følelser eller fornemmelser omkring de samme mennesker. (For eksempel, hver gang du ser en bestemt ven, føler du dig angst eller trist uden nogen særlig grund).

12) Du føler dig syg eller har smerter, når du er omkring bestemte mennesker uden fysisk grund, eller du ser ud til at påtage dig andres symptomer, og føle som de føler.

13) Du føler, at dit humør eller dine følelser ændrer sig, når visse mennesker kommer ind i et rum.

14) Du er gået ind i et rum og følt, at energien var anderledes, uden at vide hvorfor (for eksempel at gå ind på kontoret og blive ramt af følelsen af  vrede eller angst uden en ydre grund)

15) Du bliver nogle gange overvældet, når der er mange mennesker omkring dig, men kan ikke finde ud af, hvorfor du føler dig overvældet (der sker ikke noget ydre ubehageligt).

16) Du føler nogle gange, at dine følelser ændrer sig, men du ved ikke hvorfor.

17) Folk kommer til dig som deres “energikilde”, fordi du lysner deres dag op eller har positive indvirkninger på deres følelser.

18) Folk virker tiltrukket af dig og har brug for deres “fix” af dig for at få det bedre. Ofte vil dyr og børn også være meget tiltrukket af dig.

19) Du foretrækker at være i nærheden af vand, især når du føler dig overvældet.

20) Du skal have tid i naturen for at føle dig afbalanceret.

21) Du har fået folk til at spørge dig, hvorfor du er “sådan et blødende hjerte”, eller gøre grin med dig, fordi du føler dig så dybt 

22) Du holder mere af andre, end du holder af dig selv og føler, at du “skal” tage dig af mennesker, selv når du ved, at du brænder dig selv ud.

23) Du har svært ved at passe på dig selv, fordi du har for travlt med at tage dig af andre.

24) Du føler – eller ved – at planter og dyr har en sjæl/bevidsthed og føler deres smerte og sorg.

25) Du har haft tidspunkter i dit liv, hvor du gik igennem en så traumatisk begivenhed, at du var fuldstændig følelsesløs, og ikke havde lyst til at være her af ren overvældelse.

DIT RESULTAT

Tæl sammen og find din kategori

MILD GRAD AF EMPATISKE TENDENSER 0-25

Du har nogle Empatiske-træk, men vil ikke blive betragtet som en ægte Empat.

Det er vigtigt at sørge for, at du stadig passer på dig selv og ikke lader dig selv blive overvældet, men det er sandsynligt, at du er ret balanceret mellem at hjælpe andre og sætte gode grænser.

DU ER EMPAT 25-50

EKSTREM EMPAT 50-90

Du er en “ekstrem empat”, som jeg vil kalde det. Du har evnen til at suge andres følelser ind uden bevidst at vide, at du gør det.

Du fornemmer “stemningen” i et rum eller et sted uden visuelle spor (såsom tårer, råben eller smække med døre).

Endnu vigtigere, hvis du scorer så højt på Empat Testen, så er du ekstremt åben over for verdens smerte og lidelse, og du bliver sandsynligvis overvældet af at prøve at gøre for meget eller hjælpe for mange mennesker på én gang.

Hvis du ikke får nogle værktøjer og ressourcer til at hjælpe dig, kan disse ekstreme Empatiske-egenskaber få dig til at blive meget syg (kronisk træthed, smerter, autoimmune sygdomme og er ekstremt almindelig blandt Empater, der scorer som dette og ikke har værktøjerne til at tage vare på sig selv)

Overvej at at blive medlem af Empatisk Empowerment Forløbet for at lære, hvordan du tænder og slukker for dine empatiske sanser for selv at være sund og glad.

sun

Tag det første skridt mod at blive empowered

Da du suger ind i følelserne og smerten fra alle levende ting omkring dig (bevidst og ubevidst), er det afgørende for dig at få værktøjerne til at bruge disse gaver på en sund og afbalanceret måde.
Hvis du ikke gør det, risikerer du at blive udmattet til det punkt, at du bliver totalt udbrændt, syg af ting, du ikke kan forklare, og drænet for al energi.
Lær at benytte din “ekstra-følelsesopfattelse” til dens fulde evne -heal mennesker omkring dig- OG brug din vidunderlige energi til  at skabe et fantastisk liv for dig selv.

Testimonials om Empatisk Empowerment

Book en gratis samtale med mig

Book en gratis clarvoiyant samtale hvor vi sammen mærker ind i hvad du har barug for nu i livet og om Empatisk Empowerment er noget for dig.