Mit gamle jeg døde på en dag

Jeg vågnede en morgen, åbnede min facebook og fik beskeden “din er account er suspenderet grundet gu22233555 har benyttet din kontro ulovligt”. Jeg satte gang i mit team, og bad om hjælp. Vi tjekkede alt, snakkede med folk der arbejde ri facebook og forbrugerrådet tænk. Men efter 3 døgn blev det klart.

Min identitet på facebook var død. Alle facebook grupper ville blive suspenderet go hvis jeg fortsatte risikerede jeg at en virus kunne sprede sig. Jeg besluttede derfor at stoppe. Først gik jeg igennem en sorg proces, og en del angst over at alle mine facebook grupper var slettet.

kom lyset.

– Flere venner, bekendte og gamle yoga lærere i mit team begyndte at kontakte mig og begyndte at huske mig på ALT det jeg gør for andre. Folk begyndte at ringe og fortælle mig om, hvor meget jeg har hjulpet dem med at forandre deres liv.

Og lige der midt i ilden huskede jeg pludselig. JEG ER ANEMONE. Jeg huskede hvor mange værre ting jeg havde overvundet og så gik jeg igang. Først med at kæmpe for at Dao Yin Yoga kunne fortsætte, dernæst for empatisk empowerment.

Jeg fik min instagram igen. Men aldrig facebook, mit e-mail system og min mobil. Det var væk.

Jeg startede så en ny instagram side Daoyin_yoga_danamark og begyndte at dele om dao yin yoga enndu mere end før.

Kort tid efter mødte jeg en frisør som ønskede en hårmodel, jeg sagde ja og fik farvet mit går. Efter håret var kalrt fik jeg lagt makeup og fik en make-over. Alt sammen gratis!!

Jeg mediterede i dagene efter og jeg fik intuitiv bedsked om, at jeg nu ville begynde at leve som mit autentiske jeg, og dette blot var begyndelsen på mit nye liv. At min opgave nu var at nyde livet, som mit nye jeg og at leve i harmoni med universet.

Siden er der sket utrolig mange ting i mit liv som jeg er holdt op med at prøve at forstå men blot nyer.

  • Mit forhold med min kæreste er mere harmonisk end nogensinde før
  • Jeg vågner og føler en dyb ro, kærlighed og forbundethed
  • Min bog har fået den smukkeste forside og er sammensat på en måde så jeg bare er lykkelig helt inden i.
  • De første foredrag er blevet booket i 2024
  • Jeg har fået nyt booking systm og mail system
  • Min app kører bedre og bedre, og jeg får beskeder hver dag fra mennekser, som ændrer deres liv gennem min app og min online dao yin yoga online uddannelse
  • mit helbred er stærkt og jeg har nu været fri at menstuations smerter i en måned. (første gang efter min operation)

Mest af alt føler jeg mig for første gang i mit liv grounded, en følelse af at mit højeste selv nu bor i min krop.

Igår satte jeg mig til at meditatere og spørge mine guides hvordan dette er muligt? Hvordan jeg kan guide andre til at opnå denne dejlige måde at leve på. De gjorde det meget kalrt.
Løsningen er Empatisk Empowerment og det jeg har gjort for mig selv og mine deltager i online programmet Empatisk Empowerment.

Empatisk Empowerment handler om at benytte sin sensitivitet som superkraft ,og at blive kropsliggørelsen af sit autentiske jeg i kroppen. Fordi vi healer fra det højeste sted har det haft så god en effekt på mig og på deltagerne.

Jeg var seriøst måløs og lykkelig på samme tid. Tænk at fordi jeg valgte at være 100% mig selv i min service hjalp jeg andre til det samme.

Nu er jeg igang med en ny begyndelse, og det er en dejlig følelse, dog stadig meget mere langsom, rolig og nydelsesfuld end nogen anden proces jeg har startet i mit liv.

Hvis du mangler støtte til din proces lige nu så kontakt mig. Jeg er her i service for dit højeste selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *